Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:34:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Se dă startul evenimentului de carieră JobShop® 2013


13 martie 2013

Organizaţia studenţească BEST Cluj-Napoca organizează în perioada 18-21 martie cea de-a XIX-a ediţie JobShop®,  evenimentul naţional de carieră prezent în patru mari centre universitare din România: Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

JobShop® este unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen şi îşi propune să reunească trei  mari entităţi: studenţii, universitatea şi companiile, făcând astfel posibil schimbul pertinent de informaţii.

Scopul principal este de a oferi studenţilor cunostinţele şi informaţiile necesare pentru un start în carieră, iar companiilor participante oportunitatea de a interacţiona direct cu mii de tineri care au astfel posibilitatea de a-şi găsi oferte de practică, intershipuri sau chiar job-uri în propriul domeniu. Anul acesta în Cluj-Napoca vor fi prezente peste 20 de comapnii, printre care ISDC, Microsoft sau UMT.

Pe lângă zilele de stand, JobShop® cuprinde şi activităţi precum training-uri pentru studenţi susţinute de persoane specializate, prezentări de companii, vizite la sediile companiilor, întâlniri cu reprezentanţi ai firmelor participante sau prezentarea unor cariere de succes. Un eveniment special în cadrul JobShop® este BACo – BEST Academics and Companies, în cadrul căruia reprezentanţi ai Universităţii Tehnice, ai companiilor şi ai studenţilor se reunesc pentru discuţii de ordin academic.

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie internaţională, nonprofit, prezentă în 93 de oraşe din 32 de ţări europene. Grupul Local BEST Cluj-Napoca a fost înfiinţat în anul 1995 şi este format din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, membrii săi fiind un grup de tineri entuziaşti cu viziuni îndrăzneţe.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro