Vineri, 29 martie 2024 - 10:22:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Studenţii UBB protestează


27 martie 2013

Conducerea UBB este deschisă la dialog, dar dezaprobă perturbarea activităţii academice şi nu acceptă protestele nefondate.

 

Conducerea Universiăţii Babeş-Bolyai se declară deschisă spre dezbaterea oricărei probleme pe care studenţii sau membrii comunităţii academice vor să o supună discuţiei în mod civilizat, însă dezaprobă încercările de presiune şi protestele de genul celui organizat fără aprobare marţi, 26 martie 2013, în clădirea centrală a instituţiei.

Activitatea academică a fost întreruptă, în jurul orei 17.00, în momentul în care un grup de tineri a intrat în sala Nicolae Iorga din clădirea centrală a UBB, în timpul unui curs al studenţilor Facultăţii de matematică-informatică, încercând să forţeze organizarea pe loc a unei dezbateri cu privire la accesul în spaţiile Universităţii. Organizarea unei astfel de dezbateri nu a fost posibilă în condiţiile dorite de grupul de tineri, deoarece în sala respectivă urma să aibă loc, începând de la ora 18.00, un alt curs, acesta fiind de asemenea perturbat din cauza refuzului tinerilor de a părăsi sala.

Conducerea UBB se declară deschisă oricărui subiect de dezbatere, însă dezaprobă în mod categoric perturbarea activităţii academice şi presiunea nejustificată pe care încearcă să o exercite o serie de persoane nemulţumite de aplicarea regulamentelor în vigoare.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro