Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:10:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Studenţii de la Comunicare, pentru comunitatea clujeană


29 aprilie 2013

Studenţii Departamentului de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate (DCRPP) din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Universitatea Babeş-Bolyai, organizează în perioada 22.04.2013 – 26.05.2013 o campanie de responsabilitate socială sub titlul “Studenţii de la DCRPP pentru comunitatea clujeană”, care are ca obiectiv principal strângerea de fonduri pentru amenajarea unui spaţiu de joacă pentru copiii cu deficienţe de vedere de la Liceul pentru deficienţi de vedere din Cluj.

 

Proiectul, iniţiat în cadrul cursului de responsabilitate socială corporatistă, a DCRPP, invită societatea clujeană să se alăture unei cauze sociale de o importanţă majoră pentru copiii nevăzători ce trăiesc în regim de internat la Liceul pentru deficienţi de vedere şi nu au un spaţiu de joacă şi relaxare specific nevoilor acestora. În prima etapă a campaniei, au avut loc două evenimente filantropice de strângere de fonduri după cum urmează: 24.04.2013 la parterul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC) şi unul în data de 25.04.2013 în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA).

 

De asemenea, oricine doreşte să se alăture cauzei noastre poate face o donaţie în contul Fundaţiei Alma Mater Napocensis, partenerul oficial al acestui proiect: Banc Post S.A. – Sucursala Cluj, nr. Cod IBAN RO66BPOS13007054568RON01, specificând faptul că donaţia este pentru “copiii nevăzători din Cluj”.

 

“Proiectul de responsabilitate socială iniţiat de studenţii mei este parte a unei strategii pe termen lung de implicare socială în neajunsurile comunităţii locale clujene. Prin concursul de proiecte pe care-l lansăm anual în cadrul acestui curs ne propunem să sprijinim atât comunitatea locală, să fim responsabili social cât şi să-i ajutăm pe studenţii noştri să pună în practică o campanie conform celor învaţate în cadrul specializărilor oferite de noi: relaţii publice şi publicitate”, a declarat lector dr. Veronica Ilieş, iniţiatoarea proiectului.

 

Persoanele care vor participa şi vor face donaţii în cadrul celor două evenimente vor fi răsplătite pentru mărinimia lor cu mici atenţii din partea organizatorilor: brioşe delicioase, papioane, fotografii şi alte obiecte realizate de studenţi.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro