Miercuri, 24 aprilie 2024 - 5:23:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Trafic deviat pe DN1


6 mai 2013

Circulaţia rutieră este îngreunată, pe DN 1, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, valorile de trafic fiind ridicate pe sensul de coborâre dinspre Braşov către Bucureşti, scrie Agerpres.

Potrivit Poliţiei Rutiere, se circulă cu viteză redusă pe DN 1, în zona staţiunilor Azuga, Buşteni şi Sinaia, unde pe sensul de coborâre spre Capitală se înregistrează valori de trafic ridicate.

De asemenea, pe raza oraşului Buşteni s-a format coloană de autoturisme, însă aceasta este în mişcare.

Poliţiştii rutieri acţionează pentru fluidizarea traficului, aceştia estimând că valorile de trafic vor creşte şi mai mult în următoarele ore.

În aceste condiţii, conductorii auto sunt sfătuiţi să urmeze ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte pentru a evita aglomeraţia de pe DN 1 Braşov - Ploieşti.

Peste 10.000 de turişti au petrecut Paştele în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, unde operatorii economici au scos la vânzare pachete care au costat între câteva sute de lei şi câteva sute de euro.

Iubitorii sporturilor de iarnă au avut ocazia să schieze pe pârtiile de mare înălţime de la Sinaia, din Valea Soarelui, unde stratul de zăpadă s-a menţinut, în timp ce alţii au făcut plajă la 2.000 de metri altitudine sau au petrecut la iarbă verde.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro