Marţi, 16 aprilie 2024 - 5:24:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bursă de valori educaţionale la Ploieşti


20 mai 2013

Colegiile, liceele şi grupurile şcolare din Ploieşti îşi vor prezenta săptămâna viitoare oferta pentru anul şcolar 2013 – 2014, la bursa de valori educaţionale care se va desfăşura la Sala Coloanelor din Palatul Culturii.

 

 „Săptămână de excelenţă pentru elevi“ îi va aduce în prim-plan pe cei mai valoroşi dintre ei, iar pentru cei care sunt în căutarea celei mai bune educaţii oportunitatea de a sonda oferta liceelor, grupurilor şcolare şi colegiilor din Ploieşti.

 

„Săptămână de excelenţă“ se deschide luni, la ora 16.00, cu bursa de valori educaţionale pentru anul şcolar 2013 – 2014.

 

Evenimentele continuă marţi, la şcoala gimnazială „Sf. Vasile“ din Ploieşti cu prezentarea spectacolului „Muguri de cuvinte”, susţinut de formaţia de teatru poetic a Colegiului Naţional „Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte.

 

Joi, 10 elevi, olimpici în concursurile naţionale şi internaţionale, vor participa, la Bucureşti, la Academia Română, la sesiunea omagială dedicată academicianului Eugen Simion, preşedintele secţiei de Filologie şi Literatură, împreună cu reprezentanţi ai administraţiei locale şi ai Inspectoratului Şcolar Prahova.

 

Vineri, elevii din şcoala „Mihai Eminescu“ şi delegaţi a şase ţări participante la proiectul Comenius – Shape se vor întâlni cu primarul Iulian Bădescu, administraţia fiind partener al proiectului. Tot vineri se închide şi bursa de valori educaţionale, prin premierea celor mai reprezentative standuri.

 

Sursa: Adevarul.ro

 

 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro