Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:26:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


BACALAUREAT 2013/ Ce poţi lua cu tine în sala de examen?


24 mai 2013

Elevii de clasa a XII-a se pregătesc pentru susţinerea examenului de Bacalaureat. În mai puţin de o săptămână încep înscrierile, iar pe 10 iunie va avea loc prima probă. Candidaţii trebuie să ştie că nu pot intra în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări şi telefoane mobile.

În timpul BAC-ului, candidaţii nu pot intra în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări şi alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile, potrivit Jurnalul.ro.

Premierul i-a cerut ministrului Educatiei sa se asigure ca absolventii de liceu vor fi atent supravegheati, in asa fel incat sa nu poata copia.Candidatul care are asupra sa materiale nepermise în sala de examen (telefoane mobile, culegeri, manuale, notiţe, însemnari etc., precum si orice mijloace electronice de calcul sau de comunicare, poşeta/geanta etc.) va primi o pungă/plic în care să le introducă, împreună cu o declaraţie tip în care se menţionează numele şi prenumele şi obiectele personale care vor fi depozitate şi va fi îndrumat de către un membru al echipei de control spre sala de depozitare a obiectelor personale.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro