Vineri, 29 martie 2024 - 4:50:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ioana Zoica s-a întors acasă!


24 ianuarie 2014

Trupul neînsufleţit al Ioanei Zoica a ajuns acasă. Acesta ar trebui să fie un început de ştire, dar este o dramă pentru noi, ziariştii din Prahova...

Colega noastră Ioana Zoica, fostul corespondent al Agerpres, a decedat pe 11 ianuarie la Londra, după o luptă lungă cu o boală nemiloasă.

Ioana a fost un om extraordinar de discret, care încerca să nu îi împovăreze pe cei din jur cu problemele ei personale. Îşi făcea cu un profesionalism desăvârşit meseria, iar din punctul meu de vedere a fost unul dintre oamenii care au promovat cel mai mult judeţul Prahova la nivel naţional.

Îi plăcea să scrie despre lucruri frumoase, îi plăcea să scrie despre oameni şi detesta stirile negative. Trata orice subiect obiectiv, fiind unul dintre puţinii ziarişti care nu lăsa niciodată să i se vadă opiniile politice sau simpatiile personale.

Familia mulţumeşte tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă.

Cei care au cunoscut-o, au iubit-o sau au simpatizat-o îşi pot lua rămas bun de la Ioana la Capela Cimitirului Bolovani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 25 ianuarie, ora 13.00, la Cimitirul Bolovani.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro