Marţi, 16 aprilie 2024 - 8:23:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Weekend sub impreriul gerului în România


1 februarie 2014

Codurile de vreme rea, care au izolat sute de localităţi şi au închis drumurile şi şcolile din sud-estul ţării, sunt înlocuite cu gerul. Potrivit meteorologilor, în weekend se vor înregistra şi temperaturi de minus 20 de grade Celsius.

După o săptămână cu viscol şi ninsori abundente, frigul pune stăpânire pe estul, pe sudul şi, local, pe centrul României, în special vineri, când va fi cea mai geroasă zi a acestei perioade, avertizează meteorologii. 
 
„Vineri dimineaţă au existat temperaturi mai mici de minus 20 de grade Celsius în Moldova şi în estul Transilvaniei, iar în Bucureşti minus17 grade. În cursul zilei, temperaturile din ţară vor fi între 5 grade, în vestul ţării, şi minus 16 grade, în Moldova”, a declarat meteorologul de serviciu de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).
 
Temperaturile cresc uşor ulterior. Sâmbătă dimineaţă, temperaturile vor fi cuprinse între minus 19 grade, în depresiuni, şi minus 1 grad, în dealurile Banatului, Crişanei şi pe litoral. Peste zi, temperaturile vor fi de cuprinse între minus 10 grade, în Moldova, şi 6 grade, în dealurile de vest. Duminică vom avea între minus 13 şi minus 7 grade Celsius în nordul Moldovei, Maramureş, Banat şi Crişana.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro