Marţi, 23 aprilie 2024 - 10:26:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Căsătorii de probă şi premii surpriză pentru îndrăgostiţi la Ploieşti Shopping City


13 februarie 2014

Îndrăgostiţii din Ploieşti îşi pot demonstra dragostea într-un mod inedit de Valentine’s Day: în perioada 14 – 16 februarie aceştia pot spune „DA” în cadrul căsătoriilor de probă organizate în Ploieşti Shopping City, în premieră pentru judeţul Prahova. Maeştrii de ceremonie vor fi VJ Liza şi VJ Mihaela de la UTV, iar cei ce vor renunţa la burlăcie pentru o zi vor primi mărturii pentru a-şi aminti de ziua cea mare: certificat de căsătorie, fotografii, dar şi cadouri surpriză.

În weekend-ul dedicat Zilei Îndrăgostiţilor, Ploieşti Shopping City îi aşteaptă pe prahoveni să se bucure de trei zile speciale. Cuplurile au ocazia să se căsătorească neoficial, iar cei care s-au hotărât să facă pasul cel mare vor avea parte de un ceremonial special. Aceştia îşi pot uni destinele într-un decor tematic în faţa celor doi „ofiţeri ai stării civile” – VJ Liza  şi VJ Mihaela, cele două vedete UTV, care vin special la Ploieşti Shopping City pentru a se întâlni cu fanii lor.

Pe lângă certificatul de căsătorie obţinut şi fotografiile primite pe loc, cei care fac marele pas se vor bucura şi de cadouri precum bijuterii, cosmetice, decoraţiuni, bilete la patinoar, vouchere pentru cumpărături sau cine romantice. În plus, cuplurile pot câştiga şi un aparat foto oferit de Altex, pe baza voturilor publicului primite la fotografiile din cadrul ceremoniei de căsatorie, urcate pe pagina de Facebook a mall-ului. Îndrăgostiţii care vor petrece Valentine’s Day la Ploieşti Shopping City pot profita şi de oferta „Buy One, Get One Free”, valabilă în perioada 14 - 16 februarie, în toate cafenelele din centrul comercial. 

Weekend-ul de Valentine’s Day reprezintă şi startul concursului „Formula Iubirii”, prin intermediul căruia vizitatorii mall-ului vor avea ocazia să câştige una dintre excursiile oferite de BIBI Touring în străinătate şi în ţară, prin tragere la sorţi. Clienţii se pot înscrie la tombolă până la mijlocul lunii martie prin cumpărături de minim 150 de lei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro