Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:03:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Este Gică Popescu o victimă a anturajului?


7 martie 2014

RISE Project a documentat recent afacerile lui Gică Popescu. A rezultat o hartă de companii şi asociaţi care le dă peste mână celor care se grăbesc, astăzi, sub imperiul emoţiilor, să declare că Gică Popescu este o „victimă a anturajului”.

Luăm ca reper scrisoarea deschisă pe care, folosind un ton ardent, jurnalistul Grigore Cartianu i-a adresat-o, ieri, preşedintelui Traian Băsescu. Cartianu scrie, în corespondenţa sa cu şeful statului: „Domnule Preşedinte, vă rog să acceptaţi că Gică Popescu este victima anturajului său, a unei alegeri neinspirate şi a naivităţii de a se asocia în afaceri cu personaje precum fraţii Becali, care i-au fost şi impresari. Este o greşeală impardonabilă, care i-a adus daune incalculabile”.

Dacă statutul de victimă a anturajului este cartea pe care mizează cei care solicită azi graţierea lui Gică Popescu, atunci toţi aceştia trebuie să cunoască amănuntul că – dintre „colegii” săi din Dosarul Transferurilor – liberoul „Generaţiei de Aur” nu este racordat, exclusiv, la tandemul mafiotic al fraţilor Becali. Independent de afacerile sale cu Victor şi Giovani Becali, Popescu a înfiinţat firme alături de Cristian Borcea şi de Gigi Neţoiu. De asemenea, după ieşirea din buclucaşa întreprindere a impresariatului fotbalistic, Popescu a patronat companii împreună cu italianul Pietro Chiodi – mâna dreaptă a fraţilor Becali.

Continuarea articolului pe Rise Project


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro