Vineri, 29 martie 2024 - 3:02:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Aproape 6000 de femei dezvoltă anual cancer de sân în România


11 martie 2014

Aproximativ 6.000 de femei din România dezvoltă anual cancer de sân şi jumătate dintre acestea pierd bătălia în lupta cu boala, cauza principală fiind diagnosticarea târzie.

Diagnosticat în stadiu incipient, şansele de vindecare sunt de până la 95%, însă, în prezent, doar 13% din cazurile noi sunt diagnosticate într-o fază incipientă.

În acest sens NEOLIFE Medical Center va realiza în luna martie Campania "NEOLIFE Medical Center are grijă de sănătatea femeii!" şi va pune la dispoziţia femeilor 100 de mamografii digitale cu tomosinteză gratuite.

"Trimite-ne acum povestea ta sau a femeii importante din viaţa ta (1 pagină despre rolul tău sau al ei în viaţa celor dragi) şi poţi primi, de la NEOLIFE Medical Center, o Mamografie 3D (mamografie digital cu tomosinteză), cea mai avansată tehnică de diagnostic precoce al formaţiunilor tumorale de sân. Poveştile pot fi trimise pe adresa: [email protected] până la data de 20 martie 2014. Poveştile câştigătoare vor fi postate pe www.neolife.ro şi pe pagina de facebook", informează unitatea medicală într-un comunicat remis presei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro