Vineri, 29 martie 2024 - 1:35:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alege mai mult decât un târg de carieră,mergi la JobShop!


20 martie 2014

În perioada 30 martie-3 aprilie organizaţia studenţească BEST Cluj-Napoca organizează la Casa de Cultură a Studenţilor cea de a XX-a ediţie JobShop®, cel mai important eveniment de carieră adresat studenţilor Universităţii Tehnice şi nu numai.

            Scopul principal al evenimentului este de a oferi studenţilor şi absolvenţilor cunostinţele şi informaţia necesare startului în carieră, iar companiilor oportunitatea de a angaja tineri specialişti, astfel păstrând valoarea intelectuală la nivel local şi impulsionând mediul de afaceri clujean.

            “Cum să ajungi intern la o companie de succes?”

            JobShop® debutează duminică, 30 martie, prin prezentarea “Cum să ajungi intern la o companie de succes?”, susţinută de Sebastian Crişan, fost intern la Facebook şi Microsoft. Ziua continuă cu un Workshop de CVuri, menit să îi înveţe pe studenţi cum să-şi pună în evidenţă cunoştinţele şi aptitudinile în faţa reprezentanţilor companiilor pe care îi vor întâlni în zilele următoare, urmând ca marţi, JCI să susţină un workshop intitulat “Recrutat.Selectat.Angajat!” care are scopul de a-i învaţa pe studenţi cum să se prezinte la interviu.

            Zile de stand

            Luni şi marţi companiile participante îşi vor deschide standurile către studenţi şi vor prezenta oferta legată de practică, internshipuri şi joburi. JobShop® reuneşte anul acesta 25 de companii din domenii tehnice diverse, cum ar fi inginerie electrică, construcţii, IT, construcţii de maşini, servicii petroliere şi altele.

            Prezentări, vizite de companii şi ateliere tehnice

            Pentru a cunoaşte o companie, un fluturaş şi o scurtă discuţie cu un reprezentant al acesteia de multe ori nu sunt suficiente. JobShop® oferă studenţilor posibilitatea de a interacţiona îndeaproape cu companiile prin prezentările Fortech, National Instruments, Betfair, Schlumberger şi Emerson, vizite la companiile HP Software, ISDC şi Steelcase şi workshopuri oferite de Tenaris şi Betfair.

            Interviuri

            În zilele de miercuri şi joi, Schlumberger cel mai mare furnizor global de servicii pentru industria de petrol şi gaze, oferă studenţilor universităţii tehnice posibilitatea de a participa la un interviu în urma căruia pot obţine un job sau internship în străinătate.

            BACo - BEST, Academics and Companies

            BACo este un eveniment special în cadrul căruia reprezentanţi ai Universităţii Tehnice, ai companiilor şi ai studenţilor se reunesc pentru discuţii de ordin academic.

            CoolJobs - Cariere de Succes

            În cadrul acestei secţiuni persoane importante din diverse domenii vor veni în faţa studenţilor pentru a le vorbi despre parcursul lor în carieră şi provocările pe care le cere jobul mult dorit. Prezentările vor avea loc miercuri în a doua jumătate a zilei.

Mai multe detalii, precum şi programul complet al activităţilor din timpul evenimentului se găsesc la adresa: cluj.jobshop.ro.

Grupul Local BEST Cluj-Napoca, creat în 1995, este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, formată din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice. La nivel internaţional, BEST (Board of European Students of Technology) există în 33 de ţări şi 96 de universităţi, având peste 3300 de membri activi în toată Europa şi 1.300.000 de studenţi atinşi prin acţiunile sale.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro