Vineri, 19 aprilie 2024 - 12:23:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Accident de muncă la firma fostului primar din Drajna


12 noiembrie 2012

Încă un scandal a izbucnit la Drajna. De această dată sunt aduse din nou în atenţie condiţiile de muncă de la firma Gilmet, societate comercială aparţinând lui Mihai Gavrilă, fostul primar al comunei.

Vineri după amiază o femeie din Slon şi-a pierdut viaţa într-un accident de muncă petrecut într-una din secţiile firmei lui Mihai Gavrilă. Nu este pentru prima oară când societatea omului de afaceri aflat în topul celor mai bogaţi oameni din România este implicată în scandaluri.

În ultimele zile din mandatul de primar, Mihai Gavrilă a impus Consiliului Local din Drajna să aprobe o hotărâre prin care firma sa să fie scutită de mai multe datorii către bugetul local.

Reprezentanţii ITM Prahova spun că femeia lucra ca muncitor necalificat într-una din secţiile fabricii de mobilă Gilmet. Ea a fost lovită în spate de o bucată de lemn sărită de la un abric manevrat de un coleg de muncă. Incidentul a avut loc în data de 6 noiembrie, iar, din nefericire starea de sănătate a femeii s-a agravat. A fost transferată la un spital din Bucureşti, unde din nefericire a decedat vineri.

Poliţia Prahova şi ITM au declanşat o anchetă în acest caz.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro