Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:32:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Anul nou chinezesc vine cu probleme economice


23 ianuarie 2012

water_dragonAnul Dragonului de Apă, care începe astăzi, va fi unul al problemelor economice, dar şi al dezastrelor naturale. Anul Iepurelui a luat sfârşit ieri, iar odată cu el s-au dus şi liniştea, şi preocupările paşnice caracteristice acestuia, susţin astrologii chinezi.

De astăzi, Anul Dragonului aduce o perioadă în care acţiunile energice şi curajoase îşi vor pune amprenta prin proiecte de mare amploare. De asemenea, acest an va fi marcat de pasiune şi dinamism.

Anul Dragonului va continua tendinţa începută în a doua parte a Anului Iepurelui. Acest lucru nu este însă un semn bun pentru cei care sperau că situaţia economică se va schimba în bine odată cu trecerea în noul an. Motivul este că perioada va fi dominată de elementele „pământ" şi „apă", Dragonul fiind un semn de pământ. Cum cele două elemente sunt opuse, anul nu va fi unul armonios. De asemenea, criza se va resimţi în continuare mai puternic în ţările europene, şi mai ales în a doua parte a anului 2012.

Orice investiţie trebuie tratată cu precauţie, pentru că, deşi Anul Dragonului este unul al realizărilor spectaculoase, eşecurile vor fi şi ele răsunătoare. Pentru ca profitul să nu se lase mult aşteptat este nevoie de oameni vizionari, de relaţii şi alianţe potrivite, deoarece proiectele vor avea nevoie de investiţii substanţiale, care se amortizează mai greu. Conflictele politice vor fi şi ele de mare amploare, iar personajele centrale de pe această scenă vor acţiona în lupta pentru putere după deviza „scopul scuză mijloacele". Totuşi, lucrurile vor evolua în bine în 2013, când „focul", ca şi element în echilibrul energetic al lumii, va căpăta mai multă influenţă, aducând astfel mai mult noroc pe plan financiar

Astrologii mai susţin că în anul care tocmai începe, evenimente precum căsătoriile şi venirea pe lume a pruncilor vor fi foarte des întâlnite, chiar şi în condiţiile în care vor fi cheltuiţi foarte mulţi bani pentru ceremonii. Cei născuţi în acest an vor fi norocoşi, dar vor aduce un gram de noroc şi fericire şi familiei din care fac parte.

Dragonul simbolizează ideea de putere, de supremaţie, dar, în acelaşi timp, este perceput şi ca aducător de prosperitate, fericire şi succes. Riscurile pe care şi le vor asuma oamenii nu vor fi suficient analizate, dar deciziile vor avea şanse mari de izbândă, fiind mai degrabă inspirate decât cercetate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro