Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:29:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


BAC 2012: Au început înscrierile!


29 mai 2012

bacLuni a fost prima zi de înscriere la prima sesiune a Bacalaureatului 2012. Pe 1 iunie, elevii claselor a XII-a şi a XIII-a vor încheia cursurile, urmând ca între 11 şi 13 iunie să participe la prima probă a examenului, cea la limba română. Ultima probă a primei sesiuni se va desfăşura pe 6 iulie, iar două zile mai târziu vor fi afişate rezultatele. Cea de-a doua sesiune este programată în perioada 20 august – 2 septembrie.

Ca şi anul trecut, la Bacalaureatul 2012 va fi supravegheat cu ajutorul camerelor video. Acum o săptămână, ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Marian Pop, anunţa că au fost achiziţionate camere pentru toate cele 638 de centre de examen.

Tot luni, 20 de elevi care au susţinut prima probă a Bacalaureatului, organizat mai devreme pentru olimpici, au fost daţi afară din sălile de examen după ce au fost prinşi cu fiţuici. Toţi elevii sunt din Bacău.

"În toate cele 20 de cazuri candidaţii au fost prinşi de către profesorii supraveghetori pe timpul derulării examenului. Evident, funcţionează şi sistemele integrate de supraveghere video în ambele centre, astfel încât această sesiune specială a bacalaureatului să se desfăşoare în condiţii optime, înlăturând astfel orice suspiciune de fraudare", a declarat, luni, inspectorul general interimar al ISJ Bacău, Teodora Craus.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro