Joi, 21 septembrie 2017 - 5:08:37
EUR
EURO = 4.5987 RON
Moneda euro a scazut
USD
USD = 3.8593 RON
Dolarul american a crescut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Braşovul pregăteşte proiectele de dezvoltare pentru 2014 - 2020


12 august 2012

brasovPe lista proiectelor care ar putea fi propuse spre finanţare se află realizarea unor parcări subterane în centrul Braşovului, extinderea pietonalului din Centrul vechi sau realizarea unei variante ocolitoare a Zonei Metropolitane.

Autorităţile braşovene pregătesc portofoliul de proiecte pe care să îl propună spre finanţare în perioada 2014 - 2020. Potrivit viceprimarului Adrian Atomei, care alături de primarul George Scripcaru este reprezentant al municipiului Braşov în Comisia de planificare a Regiunii Centru pentru alocarea financiară 2014-20120, pe lista proiectelor care ar putea fi propuse spre finanţare se află câteva investiţii de interes regional pentru realizarea unor parcări subterane în centrul Braşovului, pentru extinderea pietonalului din Centrul vechi sau pentru realizarea unei variante ocolitoare a Zonei Metropolitane. În maxim o lună, autorităţile braşovene, atât de la nivelul municipiului cât şi al judeţului trebuie să definitiveze o primă variantă de portofoliu cu proiectele de investiţie de interes judeţean şi regional.

Serviciile din primărie, aşteptate să vină cu propuneri

Printre ideile de proiecte pe care reprezentanţii Municipalităţii, ai Agenţiei Metropolitane (AMB) şi ai Consiliului Judeţean le au în vedere pentru finanţare în perioada 2014 - 2020 din fonduri europene se află realizarea unor parcări subterane în centrul Braşovului şi extinderea pietonalului din Centrul vechi.


„În urma întâlnirilor pe care le-am avut cu reprezentanţii Agenţiei Metropolitane şi ai Consiliului Judeţean am venit cu câteva idei care pot fi portofoliul de proiecte propuse spre finanţare în următoarea alocare bugetară din fonduri regionale “, spune viceprimarul Adrian Atomei (foto medalion). Portofoliul de proiecte, care trebuie conturat până la 10 septembrie, conţine şi o propunere de realizare a unei regii de transport unitare la nivelul zonei metropolitane, realizarea unei variante ocolitoare a zonei metropolitane, care să ocolească municipiul Codlea şi oraşul Ghimbav legând DN 13 de DN 1 sau o bază de sport regională, pe amplasamentul fostului stadion Municipal. De asemenea, Regia Publică Locală a Pădurilor „Kronstadt “a venit şi ea cu o propunere pentru realizarea, la Braşov, a unui Centru naţional de pregătire şi perfecţionare Salvamont.

Proiecte de interes regional

În următoarea lună, reprezentanţii direcţiilor şi serviciilor din primăria Braşov sunt aşteptaţi şi ei să vină cu propuneri pentru proiecte pentru perioada 2014 - 2020. Cu astfel de propuneri va veni şi Consiliul Judeţean, dar şi AMB.
„Vom avea întâlniri şi cu primarii din judeţul Braşov, să vedem ce solicitări au şi ei. Iar după aceea, trebuie să vorbim şi cu marii investitori din zona noastră, pentru că trebuie să ţinem cont şi de nevoile lor “, a mai declarat viceprimarul Atomei.
Pentru a putea fi cuprinse în portofoliul propus spre finanţare în perioada 2014 - 2020, proiectele propuse trebuie să respecte câteva criterii stricte. În primul rând, investiţiile trebuie să fie de nivel judeţean sau regional, să aibă impact asupra unui grup de cel puţin 50.000 de locuitori şi să reprezinte concepte integrate de dezvoltare, pentru soluţionarea unor probleme majore. „Propunerile cu care vom veni noi vor fi analizate de Comisia regională a Regiunii Centru, iar din 2013 trebuie să începem să facem studii de fezabilitate pentru aceste proiecte, pentru că ele să devină eligibile “, a declarat viceprimarul Adrian Atomei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(24 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


loading...Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Cristi Cimpeanu foto

Scoala de Arte Frumoase PloiestiHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa luati o decizie dificila: vi se propune o colaborare avantajoasa, dar partenerul de viata nu este de acord sa munciti in plus. Ganditi-va bine inainte sa luati o hotarare! Va sfatuim sa nu faceti excese alimentare. taur Aveti sanse sa terminati cu bine o activitate importanta. S-ar putea sa gasiti, in sfarsit, solutii la anumite probleme ale familiei. Nu este momentul sa cumparati un obiect de valoare. Cel mai bine ar fi sa asteptati pana cand veti sta mai bine cu banii.
GEMENI RAC
gemeni Se pare ca intentionati sa va asumati mai multe responsabilitati la serviciu, dar va temeti ca superiorii nu vor fi de acord. Relatiile cu colegii de serviciu se anunta tensionate. Va sfatuim sa va ganditi bine inainte de a actiona. Stabiliti-va clar prioritatile! rac La locul de munca, superiorii va apreciaza, dar nu este cazul sa va asteptati la felicitari din partea colegilor. Ar fi bine sa nu spuneti chiar tot ce ganditi. Dupa-amiaza este posibil sa mergeti in vizita la o ruda mai in varsta. Eastrolog.ro va recomanda sa fiti prudent in afirmatii, daca vreti sa evitati o cearta.
LEU FECIOARĂ
leu In prima parte a zilei este posibil sa survina evenimente neprevazute, care va strica planurile. Nu este recomandabil sa va puneti mari sperante intr-o afacere, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagit. Va sfatuim sa va pastrati calmul. Micile probleme cu care va confruntati se pot rezolva destul de repede si, spre seara, va recapatati buna dispozitie. fecioara S-ar putea sa amanati plecarea intr-o calatorie in interes profesional, din cauza unei probleme minore de sanatate. Superiorii sau partenerii de afaceri vor intelege situatia. Va sfatuim sa evitati certurile, pentru a nu va agrava situatia. Acceptati ideea ca trebuie sa va odihniti!
BALANŢĂ SCORPION
balanta In prima parte a zilei este posibil sa aveti probleme la locul de munca sau in afaceri, din cauza zvonurilor lansate de o femeie invidioasa. La nevoie, puteti pune doi colegi fata in fata. Spre seara sunt sanse sa va regasiti linistea alaturi de partenerul de viata. scorpion Intuitia va ajuta sa aflati de ce si-a schimbat un prieten atitudinea fata de dumneavoastra. Temperati-va nervozitatea, pentru ca nu rezolvati nimic certandu-va! Astazinn este indicat sa evitati speculatiile.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator S-ar putea sa fiti nevoit sa luati o decizie dificila cu privire la asocierea intr-o afacere. Sfaturile unei persoane cu experienta va pot ajuta sa intelegeti ca avantajele financiare nu justifica timpul cheltuit. Ar fi bine sa va ocupati mai mult de partenerul de viata si de familie, altfel s-ar putea sa regretati mai tarziu. capricorn S-ar putea sa va dati seama ca o femeie din anturaj va invidiaza. Nu este recomandabil sa provocati o discutie. Ar fi bine sa dati dovada de discretie. Va sfatuim sa va odihniti mai mult, daca vreti sa nu aveti probleme de sanatate.In a doua parte a zilei aveti ocazia sa va relaxati la o intrunire cu persoane apropiate
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator Relatiile cu partenerul de viata si cu prietenii ar trebui sa fie excelente. Avand in vedere contextul astral al zilei, eastrolog.ro va recomanda sa fiti prudent in afaceri si sa nu alergati dupa castiguri usoare. Dupa-amiaza puteti petrece momente placute in compania celor dragi. Nu incercati sa va impuneti punctul de vedere! pesti Este posibil sa vi se ofere un cadou cu valoare sentimentala deosebita. Nu este exclus sa incasati si de la locul de munca o suma de bani. Azi nu sunt recomandate calatoriile in interes personal, fiindca exista riscul sa cheltuiti prea mult si sa va certati cu partenerul de viata. Va sfatuim sa acordati mai mult timp celor tineri din familie.
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 septembrie 2017
Autentificare
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
stiriactuale.ro