Joi, 25 aprilie 2024 - 7:28:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bucureştiul în beznă/ Jumătate de Capitală nu are curent electric, internet şi apă


15 februarie 2012

beznaPatru cartiere importante din Capitală sunt în beznă în acest moment din cauza unei pene de curent care a cuprins aproape tot oraşul. Mai mult, bucureştenii au rămas şi fără apă, căldură şi internet.

Enel Distribuţie Muntenia a precizat printr-un comunicat de presă că în urma unei avarii în instalaţiile Transelectrica, un număr de 6 staţii ale companiei care alimentează partea de nord-est a Capitalei (zonele Titan, Obor, Pipera, Timpuri Noi) au rămas nealimentate cu energie electrică. "În acest moment, se fac manevre pentru preluarea consumatorilor pe alte surse şi restabilirea alimentării cu energie electrică", se spune în comunicat.

Reprezentanţii Enel spun că incidentul a avut loc din cauza unor avarii la şase staţii care distribuiau curent electric pe toată regiunea Munteniei. În urma acestei pene de curent, bucureştenii au rămas şi fără apă, dar şi fără internet.

Cea mai afectată zonă este sectorul 2, unde patru mari cartiere sunt în acest moment în beznă. Astfel, în sectorul 2 au rămas fără curent electric zonele Pipera, Titan, Obor şi Moşilor. În Bucureşti mai sunt afectate şi zonele Timpuri Noi, Şoseaua Nordului, Aviaţiei şi Piaţa Universităţii.

Mai mult, acest incident şi-a pus amprenta şi în instituţiile de interes naţional. Una dintre acestea este Ministerul Economiei care, de asemenea, a rămas în beznă.

Reprezentanţii Enel spun că, în acest moment, echipele de intervenţie au plecat către aceste staţii defecte pentru a le repara


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro