Vineri, 29 martie 2024 - 1:34:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cât costă ofertele all-inclusive în hotelurile din România


12 iunie 2012


litoralMai multe hoteluri din staţiunile Mamaia, Saturn, Venus, Eforie Sud şi Jupiter oferă în acest sezon estival sistemul all-inclusive, în special cele care au contracte cu tour-operatorii germani ce au revenit în România, informează luni Asociaţia Litoral - Delta Dunării.
Preţurile pentru pachetele de cinci nopţi la un hotel de trei stele pornesc de la 695 de lei/persoană.

"Deşi produsul "All-Inclusive" nu este solicitat decât în mică măsură de turiştii romani, atunci când călătoresc în România, şi deşi litoralul românesc are 95% turişti romani şi numai 5% turişti străini, dintre care doar o parte prefera All Inclusive, în acest sezon, mai multe hoteluri au ales să ofere şi această opţiune de vacanţă, în special cele care au contracte cu tour-operatorii germani care au revenit pe litoralul românesc", a afirmat preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin.


Litoralul românesc iese anul acesta cu oferte all-inclusive, în contextul în care Agenţia pentru Siguranţa Alimentară din Bulgăria a propus recent că acest tip de oferte din această tară să fie disponibile doar la hotelurile de 4 şi 5 stele, după ce au fost raportate numeroase neconcordante între capacităţile de cazare şi cele de servire în restaurante.


În plus, în perioada 27 mai - 23 iunie, pe litoralul românesc, o parte din aceste hoteluri oferă pachete turistice la preţuri atractive în cadrul programului "Litoralul pentru toţi - All Inclusive". Opţiunea "All inclusive" asigura toate cele trei mese - servite în regim bufet (bucătărie românească şi tradiţională), băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, acces gratuit la piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.
Tarifele pentru pachete de cinci nopţi all-inclusive sunt de 695 de lei/persoană la hotelurile de trei stele, de 795 lei/persoană la patru stele ajungând la 895 de lei/persoană la hotelurile de cinci stele.


Asociaţia Litoral - Delta Dunării aminteşte că, în luna mai, a avut loc inaugurarea, la Mamaia, a primului complex hotelier Family Club - Premium All-Inclusive din ţară, dedicat în întregime familiilor cu copii. În acest caz, pachetele Premium All-Inclusive includ: cazare, pensiune completă, băuturile din timpul meselor la barul restaurantului şi la free-barul de pe plajă, acces gratuit la toate locurile de joacă (interioare şi exterioare), la terenurile de sport, la piscinele şi la plaja complexului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro