Joi, 25 aprilie 2024 - 11:08:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


„Galele teatrului studenţesc” la Ploieşti


14 noiembrie 2012

Cea de-a VIII-a ediţie a „GALELOR TEATRULUI STUDENŢESC – Seri în lumea Thaliei”, incluse în “FESTIVALUL CULTURII ŞI ARTEI STUDENŢEŞTI”, ediţia a XVI-a are loc în perioada 12 – 15 noiembrie 2012 la Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Ploieşti, sub patronajul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret.

În cadrul acestei manifestari studenţii au posibilitatea de a-şi evidenţia talentul, calităţile artistice, activitatea creatoare, ce au ca scop îmbunătăţirea în ansamblu a calităţii vieţii artistice studenţeşti. Juriul concursului, alcătuit din specialişti în domeniu, vor acorda note în funcţie de: originalitate, valoare interpretativă, impresie artistică, dicţie, regie şi scenografie. Astfel, vor fi acordate 11 premii, printre care si cel al mass-media.

După ce anul trecut studenţii Casei de Cultură a Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti au câştigat trofeul festivalului cu piesa “Hangiţa” de Carlo Goldoni, în regia Antoanetei Trifu, de acesta data acestia au pregatit spectacolul de revista „Aventuri in croaziera”, cu care spera sa obtina din nou premiul cel mare.

Pe parcursul celor trei zile de festival vor fi prezente trupe de teatru din cadrul caselor de cultură a studenţilor din Sibiu, Cluj – Napoca, Petroşani, Galaţi, Iaşi şi Ploieşti.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro