Vineri, 29 martie 2024 - 7:22:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Încep înscrierile la clasa pregătitoare


5 martie 2012

clasa-pregatitoareÎn perioada 5-16 martie se va face depunerea cererilor de înscriere a copiilor la şcoala de circumscripţie. Afişarea listelor copiilor înmatriculaţi în prima etapă şi a locurilor rămase libere se va face la unităţile de învăţământ în 19 martie.

Potrivit metodologiei, unităţile de învăţământ vor trebui să facă publice criteriile specifice care vor fi folosite pentru departajare în cazul în care există mai multe cereri din afara circumscripţiei decât locuri libere.

A doua etapă este destinată celor care au domiciliul în altă circumscripţie şcolară şi se va desfăşura între 20-27 martie, iar în 2 aprilie unităţile de învăţământ vor afişa listele cu copiii din alte circumscripţii şcolare înscrişi în conformitate cu opţiunile exprimate de părinţi în a doua etapă de înscriere.

A treia etapă de înscriere se va desfăşura în perioada 23-25 aprilie şi va fi destinată copiilor ai căror părinţi au solicitat, în etapa a doua, înscrierea la altă unitate de învăţământ decât şcoala de circumscripţie, dar care nu au fost admişi şi solicită înscrierea la şcoala de circumscripţie.

Cea de-a patra etapă de înscriere se va desfăşura între 2-9 mai, când vor putea fi înscrişi pe locurile disponibile, la unităţile dorite, unde au mai rămas locuri.

Ultima etapă de înscrieri, desfăşurată în perioada 11-18 mai, se adresează copiilor care nu au fost cuprinşi în nicio unitate de învăţământ în etapele anterioare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro