Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:03:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


La 2 ani este cel mai deştept copil din lume


6 mai 2012

antonyCopilul vorbeşte trei limbi străine: engleza, spaniola, şi româna, poate citi cărţi, îşi poate scrie numele şi alte cuvinte şi poate rezolva puzzle-uri complicate.

Mai mult, familia declară că memoria copilului este absolut incredibilă şi că a reuşit să reţină deja aproape toate capitalele lumii.
Mama şi bunica acestuia spun ca şi-au dat seama că Anthony era un copil ceva mai special încă din primele luni de viaţă: "Era foarte curios, foarte atent la discuţiile adulţilor", spune bunica Felicia.


Inteligenţa bebeluşului a început însă să devină evidentă la şase luni, când, deşi încă nu forma propoziţii sau fraze, recunoştea toate literele alfabetului.
În luna februarie a acestui an, părinţii lui Anthony Popa au decis să-i testeze coeficientul de inteligenţă, mergând la un specialist Mensa din Londra, Joan Freeman, potrivit site-ului canada.com
"Am vrut să fie examinat, să aibă mai multe oportunităţi", a declarat Laura, mama băiatului. "Ştiam că e deştept, am vrut să ştiu cât e de deştept în comparaţie cu alţi copii".


În urma examinării, s-a stabilit că IQ-ul copilului este de 154, asta în condiţiile în care media IQ-ului unui adult este de 100, iar a unui individ considerat inteligent este de 130. Imediat dupa aceea, Mensa Canada a decis să îl accepte pe micuţ în organizaţie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro