Joi, 25 aprilie 2024 - 10:46:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Locuinţe modulare la Timişoara


12 iulie 2012

locuinte_modularePrimăria Timişoara vrea să facă locuinţe sociale modulare Primăria Timişoara vrea să facă locuinţe sociale modulare.

Viceprimarul Timişoarei Dan Diaconu crede că o soluţie pentru a le oferi un acoperiş deasupra capului persoanelor evacuate care riscă să ajungă în stradă şi celorlalte categorii sociale care se află pe lungile liste de aşteptare de la primărie ar fi locuinţele modulare.

La Primăria Timişoara există mii de solicitări, de la tineri căsătoriţi, persoane crescute la casa copilului, pensionari, evacuaţi şi cazuri sociale, pentru atribuirea de locuinţe din fondul locativ de stat.

Viceprimarul Dan Diaconu a afirmat că a solicitat de la Direcţia de Patrimoniu a municipalităţii o estimare de cost pentru locuinţele modulare.

„Am cerut de la Direcţia de Patrimoniu o estimare de cost pentru locuinţe modulare sociale, de genul celor care există în momentul de faţă la Constanţa. Realizarea acestor locuinţe ar putea să intre pe bugetul de anul viitor. În momentul de faţă avem înregistrate aproximativ 6.000 de solicitări de acordare de locuinţe sociale şi există cazuri foarte grave”, a declarat Diaconu.

Primarul Radu Mazăre a început, la Constanţa, realizarea unui campus social, Campusul Social „Henri Coandă”, format din astfel de construcţii modulare pe schelet metalic. Primele locuinţe destinate persoanelor defavorizate au fost finalizate în această vară. O asftel de locuinţă modulară costă câteva mii de euro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro