Joi, 28 martie 2024 - 7:16:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Medicinista criminală se luptă să nască în libertate


13 martie 2012

bejanCarmen Bejan, studenta criminală de la Medicină, care rămas însărcinată cu iubitul ei, Claudiu Şatran, vrea cu orice preţ să nască şi să-şi crească pruncul în libertate.

Carmen Bejan se află la puşcărie unde execută o pedeapsă pentru uciderea lui Trifu Schroth. Fiind însărcinată, ea le-a solicitat judecătorilor de la Tribunalul Arad să suspende executarea pedepsei în perioada sarcinii şi un an după.

Magistraţii i-au respins cererea şi au decis că tânăra poate naşte şi în penitenciar. Într-un document redactat de Carmen Bejan, citat de Adevarul, tânăra susţine că fiul ei n-are nicio vină pentru ceea ce a făcut ea.

"Este adevărat că am greşit şi o să plătesc pentru fapta de care sunt învinuită, dar copilul meu nu are nicio vină. Nu este nici infractor, nici om rău şi merită tot ce e mai bun pe lumea asta, iar cel mai important este să simtă iubirea familiei, şi nu suferinţa. Dacă copilul meu va rămâne cu traume pe viaţă, cine va fi tras la răspundere?", se plânge viitoarea mamă.

"Suntem conştienţi de greşelile pe care le-am comis, atât eu, cât şi logodnica mea, greşeli pentru care am plătit şi vom plăti toată viaţa noastră, dar copilul care se va naşte este nevinovat şi nu merită să se nască şi să îşi trăiască primul an din viaţă în puşcărie. Acest copil este rodul relaţiei noastre de dragoste şi al unei iubiri curate, nicidecum un bilet de ieşire din penitenciar, aşa cum se speculează în presă", a spus şi Claudiu Şatran, iubitul lui Carmen.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro