Joi, 18 aprilie 2024 - 8:19:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ploieştiul blocat de inaugurarea Ploieşti Shopping City/ FOTO


16 noiembrie 2012

Anunţată cu mult timp înainte, inaugurarea Ploieşti Shopping City a avut loc astăzi, chiar dacă lucrările nu sunt sută la sută finalizate. Şi chiar dacă au dorit să arate publicului o contrucţie grandioasă cu o ofertă mare de produse, conducerea mall-ului nu a avut timp să pună la punct toate detaliile, preferând să ascundă detaliile nefinalizate...sub preş...

 

Şi uite aşa, circulaţia în zona de Nord a oraşului a fost pur şi simplu paralizată de noul centru comercial, iar la ora 16.00 am numărat în zonă nu mai puţin de 14 agenţi de la Poliţia Rutieră. Nici nu vrem să ne imaginăm ce s-ar fi întâmplat dacă am fi avut vreun accident grav, care ar fi necesitat intervenţia poliţiştilor sau dacă pompierii ar fi avut vreo intervenţie urgentă în acea zonă.

Zona din spatele noii construcţii îţi arată că şefii Ploieşti Shopping City cunosc foarte bine zicala “În afară-i vopsit gardul şi-nauntru leopardul”. Alei neasfaltate, utilaje grele care se mişcau printre maşinile clienţilor, un maldăr de ambalaje de carton şi…o mulţime de tuburi de canalizare care nu apucat să fie încă instalate.

Şi având în vedere aceste aspecte normale la inaugurarea unul mall mioritic şi pe care sigur nu le-am fi întâlnit la un centru comercial similar din orice altă ţară civilizată, înţelegem de ce organizatorii nu prea au fost interesaţi să invite la lansare presa din Ploieşti, preferând să se bazeze pe reprezentanţii media din Bucureşti. Nu de alta, dar autocarul pus la dispoziţia colegilor noştri din capitală a avut o rută bine stabilită ocolind cu grijă aleile neasfaltate şi gunoaiele din spatele Ploieşti Shopping City.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro