Joi, 25 aprilie 2024 - 3:33:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prima cafenea-concept din Bucureşti, CONCORDIA Bakery


30 octombrie 2012

Pe 31 octombrie 2012, Organizaţia Umanitară CONCORDIA inaugurează la Premium Plaza prima cafenea-concept din Bucureşti, CONCORDIA Bakery, unde gustul şi savoarea produselor proaspete de panificaţie şi patiserie sunt accentuate de un ingredient deosebit: responsabilitatea socială.

Gândit iniţial ca un curs de formare profesională pentru tinerii găzduiţi şi ocrotiţi de Organizaţia Umanitară CONCORDIA, atelierul de brutărie din cadrul Şcolii de Meserii CONCORDIA Ploiesti a crescut frumos, dezvoltându-se cu ajutorul prietenilor şi sponsorilor organizaţiei într-o brutărie adevărată şi, mai nou, într-un punct de desfacere în Bucureşti.

Aici, la CONCORDIA Bakery, veţi avea ocazia de a savura şi cumpăra o selecţie rafinată de produse proaspete pregătite după reţete originale austriece sau dezvoltate în propriul laborator, unde atenţia pentru calitatea ingredientelor este pusă pe primul loc.

 Acum, Brutăria CONCORDIA reprezintă un sistem unitar complex, ale cărui activităţi principale, laboratorul-atelier din Ploieşti, şi conexe, CONCORDIA Bakery Bucureşti şi serviciul de catering, îşi servesc cu onoare rolul de sprijinire în procesul de integrare socio-profesională atât a tinerilor asistaţi de către Organizaţia Umanitară CONCORDIA, cât şi a celor din afara organizaţiei. Toate fondurile rezultate din aceste activităţi susţin cursurile atelierului de brutărie prin care tinerii noştri pot obţine diplome recunoscute de către Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor, precum şi în Uniunea Europeană, pentru meseriile de brutar şi patiser-cofetar.

 

CONCORDIA este o organizaţie umanitară, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, care are ca obiectiv recuperarea şi reintegrarea socială, şcolară şi familială a copiilor şi tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct din stradă.

 

În prezent, CONCORDIA ocroteşte peste 500 de copii şi tineri, organizaţi în grupuri de tip familial de cate 8-12 copii, în casele şi locuinţele sociale pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani.De toti aceştia se ocupă cu dedicaţie peste 170 de angajaţi, voluntari şi colaboratori.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro