Joi, 28 martie 2024 - 11:05:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


RATB introduce plata prin SMS la abonamentele de o zi


4 mai 2012

smsAbonamentele RATB de o zi vor putea fi plătite prin SMS şi de către abonaţii Cosmote.

Potrivit regiei, în perioada 26 aprilie - 3 mai, un număr de peste 700 de călători au apelat la această nouă modalitate de plată.

Procedura de plată este următoarea: înainte de momentul urcării în vehiculele RATB, călătorii, utilizatori de cartelă sau abonaţi Cosmote, vor trimite un SMS, cu textul A, la numărul 7456. În câteva secunde, vor primi un mesaj, prin care li se va solicita confirmarea plăţii. După confirmarea plăţii, clientul va primi un nou SMS, care va conţine codul ce va confirma efectuarea tranzacţiei.

Transmiterea acestui nou SMS, aplicabilă doar în reţeaua Cosmote, nu afectează preţul abonamentului de o zi, care este acelaşi cu cel plătit la punctele de vânzare RATB, respectiv 9,6 lei (TVA inclus), fără alte costuri suplimentare.

Obligaţia călătorilor este de a păstra SMS-ul de confirmare a tranzacţiei pe toată durata zilei, până la expirarea valabilităţii abonamentului. Plata poate fi efectuată de pe orice tip de telefon mobil. Siguranţa plăţii prin SMS este garantată de platforma de operare, care este prevazută cu un mecanism antifraudă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro