Joi, 18 aprilie 2024 - 10:53:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Shobby de la Codu’ Penal vrea un regim mai blând în închisoare


21 februarie 2012

ShobbyS-a urcat beat la volan şi a ucis o femeie însărcinată, a fost condamnat la cinci ani de puşcărie şi încarcerat, iar acum vrea un regim mai blând de detenţie. Este vorba de "Shobby", solistul de la trupa Codu' Penal, care, mai nou, s-a hotărât să muncească după gratii, în speranţa că va părăsi închisoarea înainte de termen şi că va beneficia de o încarcerare mai uşoară.

"Shobby" a fost reţinut în octombrie 2010, după ce a fost implicat într-un grav accident de circulaţie într-o intersecţie din Ploieşti, în urma căruia o femeie însărcinată a decedat. Condamnat la cinci ani de închisoare şi nemulţumit că executa pedeapsa într-un regim semi-deschis, Mădălin Drăgan a solicitat conducerii închisorii Ploieşti un "tratament" mai blând. "Shobby" voia să fie trecut la regimul deschis, acesta fiind o formă mai uşoară de executare a pedepsei, dar a primit un răspuns negativ.

"Deţinutul Mădălin Drăgan a solicitat să execute pedeapsa în regim deschis, având în vedere că acum este la cel semi-deschis. A primit aviz negativ, având în vedere şi că, până în momentul solicitării, nu a muncit şi nu a desfăşurat vreo activitate în cadrul închisorii. Solicitarea sa ar putea fi avizata favorabil, dar nu acum", au declarat oficiali din cadrul Penitenciarului Ploieşti. La scurt timp după ce i-a fost refuzată schimbarea regimului de detenţie, "Shobby" s-a cerut singur la muncă.

O modalitate prin care poate beneficia mai repede de regimul deschis, dar nu numai. Faptul că lucrează în închisoare este luat în calcul atunci când se pune problema eliberării condiţionate înainte de ispăşirea integrală a celor cinci ani de puşcărie. Mădălin Drăgan vrea să aibă o viaţă mai uşoară în închisoare, iar soţul femeii ucise de acesta spunea, la scurt timp după condamnarea cântăreţului, că pedeapsa de cinci ani este prea mică pentru două vieţi luate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro