Joi, 28 martie 2024 - 12:01:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Studenta criminală de la Medicină, executată silit pentru 7.000 de lei


3 martie 2012

Carmen Bejan, studenta care acum doi ani a tranşat un bărbat în vârstă de 65 de ani, va fi executată silit pentru suma de 7.000 de lei.

Suma de 70 de milioane de lei vechi reprezintă cheltuielile de judecată în procesul în care deţinuta a cerut, în urcarmenmă cu două luni, întreruperea pedepsei pentru o perioadă de un an.

Însărcinată pe atunci în şase luni, Carmen solicita instanţei să fie lăsată să nască în libertate şi să-şi crească copilul timp de un an, dar cererea ei a fost respinsă de procurori.

"A fost identificat un autoturism Dacia 1310 din 1997 care este înregistrat pe numele debitoarei şi care va fi valorificat de stat. În cazul în care nu va fi acoperită toată suma datorată, se caută şi alte bunuri sau surse de venit ale debitoarei", a precizat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Arad, Călin Arusti.

În cazul în care suma nu va putea fi acorpeită din bunurile inculpatei, familia acesteia nu va putea fi executată silit, scrie Mediafax.

În anul 2009, Carmen Bejan, împreună cu iubitul ei, Sergiu Florea, au ucis şi tranşat un bărbat în vârstă de 65 de ani. Cei doi ispăşesc acum o pedeapsă de 20 de ani de închisoare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro