Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 7:34:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Teo Trandafir şi-a găsit viitorul soţ pe...Facebook


20 martie 2012

teo_trandafirTeo Trandafir a declarat că se va căsători în această vară, dar nu vrea să dezvăluie identitatea viitorului ei soţ, deoarece acesta nu e o persoană publică.

Surse din anturajul vedetei au declarat pentru ziarul „Ring" că idila dintre Teo şi misteriosul bărbat s-a înfiripat pe Facebook.„În urmă cu aproximativ doi ani, Teo a postat un mesaj pe reţeaua de socializare în care dorea să afle câteva informaţii legate de un produs. Cel care i-a sărit în ajutor a fost un bărbat pe care la acel moment nu îl cunoştea.

Treptat, au început să comunice din ce în ce mai mult şi să se cunoască mai bine", au povestit persoanele din anturajul realizatoarei TV. Pentru că bărbatul, român de origine, se afla pe atunci la muncă în Germania, cei doi au avut o relaţie virtuală.

„Au vorbit câteva luni pe Facebook, până când el a venit în România şi, în sfârşit, s-au cunoscut faţă în faţă. Teo a fost foarte emoţionată, mai ales că nu se aştepta ca el să fie un bărbat atât de înalt şi de robust, ei ştiindu-se până atunci doar din poze", a mai adăugat sursa citată.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro