Miercuri, 24 aprilie 2024 - 3:23:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ursii atacă din nou


24 septembrie 2012

Urşii au atacat din nou în comuna dâmboviţeană Moroieni. O sălbăticiune a intrat în gospodăria unor localnici şi le-a mâncat porcul din coteţ. Oamenii spun că fiarele coboară tot mai aproape de casele lor şi se tem să nu fie şi ei atacaţi de urşii înfometaţi.

La ora patru şi jumătate dimineaţa oamenii au fost treziţi de gălăgia care  venea de la coteţele cu animale. Au ieşit într-un suflet afară şi-au dat seama imediat că este vorba despre un atac al unui urs. Abia după ce fiara a fugit în pădure, localnicii şi-au dat seama că fiara le-a mâncat porcul din coteţ.

"S-a dus cu câinii după el, s-a dus. Eu cu câinii mei ho, ho, câinii, de unde.. Şi a luat-o la mal acolo. Dacă ne duceam acolo cred că ne mânca un om dintre noi şi îl mânca pe astă, pe stăpân, că el s-a dus dinaintea noastră", a povestit un localnic

Localnicii spun că ursii nu mai au hrană în pădure, sunt tot mai înfometaţi şi au început să coboare în comună, în căutare de mâncare.

Peste 30 de vânători au intrat şi astazi în pădurea din Moroieni şi au tras focuri de avertisment pentru a mai speria urşii şi a-i indeparta astfel de localitate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro