Miercuri, 24 aprilie 2024 - 6:52:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CSU Aseosft Ploiesti este aproape de calificarea in semifinalele Play–off-ului


29 aprilie 2014

In  Sala Sporurilor Olimpia  a avut loc  primul duel din sferturile Play – Off ,  CSU Asesoft şi Energia Rovinari. Inca din primul sfert campionii au avut posesia  în ofensiva, cât şi in defensiva , dar au beneficiat şi de unele unele greseli ale doljenilor, acest fapt  a adus o dominare totala a  gazdelor care au  castigat net partida cu scorul de  91-65.

După ce in semifinalele Cupei amfitrionii n-au marcat niciun cos de la 3 puncte , gazdele au avut  prudenta pe teren .

Popovici si Lee au  reusit combinatii de efect  în care combinaţiile dintre Popovic şi Lee, cei doi aducand furori in  defensiva Energiei.

Dupa 3 greşeli personale ale lui  Watson din  debutul sferului l-au facut  pe Stroescu să meargă pe mâna lui Tudosă, gorjenii nemaiavand   aceeaşi exprimare în ofensivă.  Campionii, a jucat perfect cartea contaratacului finalizand  prin Lee şi Mohammed, dar şi prin căpitanul Burlacu , care nu a mai gresit aruncarile de la 3 puncte in minutul 27 ,campionii aveau un avantaj de 20 punce,62 -42 . Stroescu şi-a asumat riscul si l-a trimis in teren pe  Watson.

Americanul a facut  imediat al 4-lea fault şi a  revenit pe bancă .

“Il capitano “  Burlacu a continuat recitalul , de la distanţă, iar Adamovic a ţinut să demonstreze că jocul sau din semifinalele Cupei a fost un “accident “ .

Ultimele 10 minute au contat doar pentru public si statistici , Arnautovic şi-a retras pe banca   titularii ,trimitandu-i in teren pe tinerii  Negoiţescu, Dumitrescu şi Movileanu .

CSU Asesoft: Popovic, Mohammed, Guţoaia, Burlacu, Lee
Energia: Watson, Troupe, Darby, Milosevic, Jazvin

 

Meciul 2 . CSU Asesoft – Energia Rovinari 86-77 (34-38)

 

Dupa victoria lejera din primul meci ,campionii au primit o replica serioasa,sambata seara   în al doilea meci cu  Energia Rovinari . Chiar daca la oaspeti a lipsit  Darby, (  fractură la unul dintre degetele mâinii drepte ) în primul meci, Rovinariul  a jucat cu tupeu si curaj , punand probleme mari  campioanei în prima repriză.

Oltenii au preluat conducerea pe tabela , la sfarsitul primului sfert ,prin  reusitele americanilor  Watson – Troupe, (scor 18-19 ), sfertul fiind inchis  după o reuşită din „căciulă” a lui Jazvin.

Pana la pauza,  Mohammed a fost sancţionat cu fault tehnic după o altercaţie cu româno – israelianul Karpelesz, pentru ca, mai apoi, Watson să proesteze  la o decizie a arbitrilor . Americanul a reusit sa realizeze o  triplă ,revansandu-se pe deciziile aribtrilor si a facu scorul la pauza ,38-34 in favoarea oaspetilor  Ploieştenii au fortat pe final si au incheiat meciul cu o victorie ,scor final CSU Asesoft – Energia Rovinari 86-77

Meciurile 3 şi 4 ale seriei sunt programate la Tg. Jiu, pe 2 şi 3 mai.

CSU Asesoft: Popovic, Mohammed, Guţoaia, Burlacu, Lee
Energia: Watson, Karpelesz, Troupe, Milosevic, Jazvin


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro