Marţi, 23 aprilie 2024 - 6:03:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ce înseamnă să fii suporter adevărat!


17 mai 2014

Pe lângă surpriza din Europa League din vara trecută Petrolul ,prin fanii săi, a reuşit să stabilească o conexiune aproape ireală pentru cluburile de fotbal din Liga 1.

Suporterii FC P au dovedit la Ploieşti şi la Arnhem ce înseamnă pasiunea pentru "lupii galbeni ".

Din nefericire  la meciul tur dintre Petrolul şi Vitesse Arnhem  un fan al olandezilor  a decedat  pe o terasă  din  centrul Ploiestiului , chiar în ziua meciului,  acest lucru aducând rumoare şi regrete printre fanii celor două echipe. Atunci, galeria petrolistă  a fost  alături de familia acestuia  iar la începutul meciului  au afişat un banner cu mesajul “RIP Vittesse suporters“

Fanii olandezi au apreciat gestul peluzei petroliste şi au promis că vor susţine Petrolul Ploieşti, de fiecare dată când vor avea ocazia.

Gestul  olandezilor  este deosebit, mai ales că  Petrolul a eliminat Vitesse Arnhem din cupele europene, câştigând în Olanda şi calificându-se în play -offul Europa League.

Fără niciun fel de supărare, batavii au rămas alături de fanii Petrolului ("fraţii lor din România ") şi nu doar din vorbe.

La un meci din campionatul olandez  l-au susţinut pe Hamza,  după acel incident  cu Radu Mazăre, iar în această seară, vor fi alături de Petrolul, din tribunele stadionului " Ilie Oană", la derby-ul cu Steaua.

Aseară, "vitessisti " au fost invitaţi de suporterii "lupilor galbeni " la Yell Wolf Pub, la o bere ca între prieteni şi suporteri.

Biletele la meci le-au fost procurate,  din timp, de fanii petrolişti,  astfel încât cei patru olandezi  (printre ei aflându-se şi o fată) vor fi asista la cel mai grandios spectacol oferit de o galerie din România, în istoria Ligii 1.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro