Marţi, 23 aprilie 2024 - 10:57:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Simona Halep a vorbit despre meciul din turul următor la Roland Garros


28 mai 2014

Simona Halep a vorbit pentru site-ul WTA după victoria lejeră din turul I de la Roland Garros contra lui Alisa Kleibanova, scor 6-0, 6-2. Românca este pregătită de confruntarea din turul următor cu Heather Watson. 

"A fost incredibil să joc pe Chatrier. E pentru prima dată pentru mine. E aşa mare. Am acumulat puţină experienţă pentru că am mai fost de două ori la Roland Garros. A fost frumos. Sînt fericită că am început bine turneul.

E pentru prima dată cînd am intrat fără emoţii pe teren. Ştiam că şi ea joacă bine pe zgură, dar azi nu am făcut greşeli", a spus Simona Halep pentru site-ul wtatennis.com.

Viitoarea adversară a Simonei va fi Heather Watson, numărul 92 WTA. Cele două s-au mai întîlnit anul trecut la US Open, unde românca s-a impuns în 3 seturi.

"Ea a fost foarte puternică la acel moment, nu pot să uit meciul pentru că am jucat trei ore şi jumătate. A fost un meci dificil, dar aici vom juca pe zgură, va fi diferit. Este o altă zi, un alt meci. Voi încerca să fiu agresivă, să-mi fac jocul şi să încerc să dau totul, ca întotdeauna", a mai spus Simona.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro