Joi, 28 martie 2024 - 5:41:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Simona Halep s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros


30 mai 2014

Simona Halep a învins-o pe britanica Heather Watson, locul 92 mondial, scor 6-2, 6-4 şi s-a calificat în turul III.

Halep a învins-o în două seturi pe Heather Watson, în turul 2 la Roland Garros şi este favorită şi în meciul următor. Ea o va întâlni pe Maria Teresa Torro Flor, din Spania, clasată pe locul 55 în lume.

Meciul a fost în mare parte la discreţia sportivei noastre, care după cedarea primului game, s-a instalat la conducerea jocului.

Primul set a fost adjudecat rapid, după puţin peste o jumătate de oră, cu 6-2 de Simona. Raportul break-urilor a fost de 3-1 în acest prim act pentru Halep.

Setul secund a început cu o serie de alte trei game-uri adjudecate împotriva serviciului, două dintre acestea pentru Simona.

Scenariul s-a schimbat în continuarea actului: fiecare jucătoare şi-a adjudecat serviciul, iar după o oră şi un sfert, Halep a ajuns să servească pentru încheierea partidei în favoarea sa.

Game-ul a fost unul extrem de disputat, cu două mingi de break salvate de Halep, care până la urmă a câştigat partida, cu un forehand necruţător la ultimul schimb.

„A fost un meci greu, un set doi foarte dificil. Am fost nervoasă la un moment dat, dar ştiam că pot să servesc bine şi să închid meciul în favoarea mea. Ea este o jucătoare bună, ţin să o felicit pentru cum a jucat. Ştiam că nu va fi uşor, mai ales că am mai avut un meci de peste 3 ore cu ea la US Open. Ţin să le mulţumesc românilor care vin să mă susţină, reprezintă ceva special pentru mine”, a declarat Simona Halep, imediat după încheierea partidei cu Watson.

Simona are o şansă mare de a accede în fazele superioare de la Roland Garros 2014, după ce favoritele Na Li (2) şi Serena Williams (1) au fost eliminate încă din prima rundă. În cazul în care o va învinge şi pe Torro Flor, adversara Simonei pentru un loc în sferturile de finală va fi învingătoarea dintre Ekaterina Makarova şi Sloane Stephens.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro