Vineri, 19 aprilie 2024 - 5:31:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Forbes: Real Madrid este cea mai valoroasă echipă sportivă din lume


17 iulie 2014

Echipa de fotbal Real Madrid se situează pe prima poziţie în clasamentul anual al celor mai valoroase echipe sportive din lume publicat miercuri de revista americană Forbes, transmite BBC.

Valoarea echipei de fotbal Real Madrid est estimată la 3,44 miliarde de dolari. Primele trei poziţii în clasamentul Forbes sunt ocupate de echipe de fotbal din Europa, după Real Madrid urmând Barcelona, cu o valoare de 3,2 miliarde de dolari, şi Manchester United, cu o valoare de 2,81 miliarde de dolari. Cea mai valoroasă echipă sportivă care nu are legătură cu fotbalul este echipa de baseball Yankees din New York, evaluată la 2,5 miliarde de dolari.

Cluburile de soccer se situează pe primele poziţii în clasamentul Forbes, însă echipele de fotbal american sunt cele mai numeroase, 30 din cele 50 de echipe incluse în topul Forbes. Restul de 20 de echipe sunt împărţite în opt echipe de soccer, şase cluburi de baseball, patru echipe de basket din NBA în frunte cu New York Knicks, locul 13 cu o valoare de 1,4 miliarde de dolari. În top 50 se mai regăsesc echipa de Formula 1 Ferrari, locul 21 cu o valoare de 1,2 miliarde de dolari, şi cea mai valoroasă franciză din campionatul de hochei nord american, Toronto Maple Leafs, locul 26 cu o valoare de 1,15 miliarde de dolari.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro