Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 5:06:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


U Cluj - Petrolul 1-0


21 iulie 2014

U Cluj a eliminat Petrolul în optimile Cupei Ligii, după ce au învins cu 1-0 echipa antrenată de Răzvan Lucescu, graţie unui gol reuşit de Kovacs. Petrolul a vrut să-şi demonstreze statutul de favorită încă din primele minute, ratînd o mare ocazie prin N'Koyi, care nu a reuşit să trimită în poartă din cîţiva metri pasa trimisă de Beţa (7). Cinci minute mai tîrziu, Gerson şi Marinescu n-au reuşit să reia cu capul centrarea lui Priso.

Cei de la U Cluj au replicat repede, dar Cobrea a fost la post şi a respins excelent. Forcing-ul ”şepcilor roşii” a continuat, studenţii părînd hotărîţi să schimbe statistica. Lemnaru a fost deschis bine, dar portarul ”lupilor” a ieşit din nou la rampă, respingînd mingea din picioarele căpitanului de la U. Vlăduţ Morar a reuşit o cursă frumoasă pe partea stîngă, scoţînd din joc doi adversari, dar Marinescu n-a putut să fructifice centrarea (29).

Clujenii au învins cu 1-0 şi s-au calificat în sferturile Cupei Ligii, reuşind să dărîme statisticile. Cei de la U Cluj nu reuşiseră să învingă Petrolul în ultimele patru confruntări directe.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro