Joi, 25 aprilie 2024 - 10:59:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FC Braşov şi-a retras contestaţia în cazul Pecanha


31 iulie 2014

Gruparea FC Braşov a renunţat la contestarea dreptului de joc al portarului echipei Petrolul Ploieşti, Peterson Pecanha, astfel încât rezultatul meciului direct din prima etapă rămâne cel înregistrat pe teren, scor 0-1.

Surse federale au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că braşovenii au decis să nu mai conteste dreptul de joc al lui Pecanha, deoarece existau şanse mici de reuşită, având în vedere că plângerea a fost depusă la pauza meciului şi nu înainte, aşa cum prevede regulamentul.

După înfrângerea cu Petrolul Ploieşti, scor 0-1, conducerea FC Braşov a anunţat că a contestat dreptul de joc al portarului echipei prahovene, Peterson Pecanha. Preşedintele Constantin Zotta susţinea că FC Braşov trebuie să câştige meciul la masa verde deoarece Pecanha era în stare de suspendare la momentul jocului. El a afirmat că partidele din Cupa Ligii-Adeplast, competiţie nou înfiinţată de LPF, nu sunt luate în calcul în executarea suspendărilor.

Portarul Pecanha a fost suspendat pentru două meciuri în penultima etapă a sezonului 2013-2014 a Ligii I. El nu a fost folosit de Petrolul Ploieşti în ultima etapă a sezonului şi în optimile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro