Joi, 28 martie 2024 - 10:35:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


600 de "lupi galbeni" alături de Petrolul la Plzen


6 august 2014

Aproximativ 600 de suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti sunt în drum spre Cehia, pentru a încuraja "lupii galbeni " în manşa a doua a meciului dintre Viktoria Plzeň şi Petrolul Ploieşti, partida contând pentru turul 3 preliminar al UEFA Europa League.

Potrivit lui „Sponsoru’” Bogdan Dinu, unul dintre liderii galeriei, " 600 de suporteri petrolişti vor fi prezenţi la Plzen ".

Meciul dintre Viktoria Plzen şi Petrolul Ploieşti se va desfăşura mâine, începând cu ora 21.00, ora României, pe stadionul „Štruncovy Sady".

Reamintim că preţul unui bilet este de 27 de lei în peluza stadionului din Plezn, în sectorul rezervat suporterilor oaspeţi.

Pentru doritorii acestor tichete din ţara sau românii aflaţi în Cehia, reamintim că biletele vor putea fi achiziţionate şi în ziua partidei (joi 7 august a.c.) şi în Cehia, în ziua, FC Petrolul Ploieşti rezervând din timp numărul necesar potrivit cererilor fanilor.

Scorul din meciul tur a fost 1-1, "lupii galbeni " plecând în Cehia cu mult optimism şi cu un moral bun după victoria de duminică, scor 4-1 în campionat cu FC Botoşani.

De partea cealaltă gazdele au şi ele un moral excelent, după victoria cu 3-1 în faţa celor de la Jablonec şi vor încerca să-şi asigure calificarea cât mai repede.

Atenţie... la fel ca la Ploieşti, defensiva lor poate fi depăşită Reznik (fundaşul dreapta) având mari probleme la un joc rapid pe banda sa.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro