Joi, 25 aprilie 2024 - 2:38:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Parcurs dificil pentru Simona Halep la Cincinnati


10 august 2014

Jucătoarea română de pe locul 3 în lume va reveni pe teren la puternicul turneu de pe cimentul american de la Cincinnati. Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de la finala competiţiei de la Bucureşti, pe care a câştigat-o.

Simona Halep (22 de ani) va fi a doua favorită la Cincinnati, acolo unde în urmă cu un an a ajuns până în sferturile de finală, unde a cedat în faţa Serenei Williams, liderul mondial de atunci şi de acum.

Simona va juca direct în turul doi la întrecerea din Ohio, dotată cu premii totale de 2,39 milioane de dolari, unde va întâlni învingătoarea dintre Kirsten Flipkens şi o jucătoare venită din calificări, unde îşi încearcă norocul şi trei românce.

Irina Begu o va întâlni în primul tur pe bătrâna japoneză Kimiko Date-Krumm, care la 43 de ani încă se luptă de la egal la egal cu multe jucătoare în circuitul WTA. Monica Niculescu va încrucişa racheta cu croata Donna Vekici, în timp ce Alexandra Dulgheru are o misiune destul de dificilă, împotriva americancei Varvara Lepchenko.

În ”sfertul” de tablou al Simonei sunt jucătoare extrem de puternice, precum Venus Williams, Dominika Cibulkova sau Maria Şarapova.

Sorana Cîrstea, cealaltă româncă prezentă în primul tur, are un meci foarte dificil la debut, împotriva bunei sale prietene Ana Ivanovici. Sârboiaca este a noua favorită a turneului şi face parte dintr-o secţiune a tabloului foarte puternică, alături de Petra Kvitova şi Eugenie Bouchard.

Dacă Simona Halep va ajunge în semifinale, ea va întâlni o jucătoare din această secţiune. Turneul de la Cincinnati începe luni.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro