Joi, 28 martie 2024 - 6:49:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mutu- 4 goluri în 4 meciuri


11 august 2014

Adrian Mutu a marcat din nou pentru Petrolul lui Răzvan Lucescu! "Lupii galbeni" s-au impus în deplasarea de la CSMS Iaşi, scor 5-1, într-o partidă în care şi-au mai trecut numele pe lista marcatorilor şi vedetele Teixeira, Toto Tamuz (2) şi Albin.

Cu această reuşită din Liga 1, Mutu a ajuns la cel de-al patrulea său gol consecutiv în tricoul Petrolului, după reuşitele cu Viktoria Plzen (1-1), FC Botoşani (4-1) şi din nou Plzen (4-1). În ultimele patru meciuri, prahovenii au marcat 14 goluri şi au primit doar patru. 

"A fost un joc dificil la început. Oboseala şi-a spus puţin cuvântul până ne-am intrat în ritm. Chiar şi aşa, înainte ca ei să rămână în zece, noi n-am marcat din toate ocaziile pe care le-am avut. După aceea ne-a fost mai uşor. E greu să rezişti în zece în faţa unei echipe ca a noastră, cu forţa ofensivă pe care o avem.

Este foarte greu! Suntem Petrolul, abordăm fiecare meci la victorie, ceea ce demonstrăm pe teren. Jucăm pe patru fronturi, din păcate din Cupa Ligii am ieşit, a fost un duş rece care sper să nu se mai repete", a declarat Mutu după meciul de la Iaşi.

Etapa viitoare, Petrolul va juca pe teren propriu contra Rapidului, sâmbătă seară. În clasament, echipa lui Răzvan Lucescu este la egalitate cu Steaua, câte 9 puncte după 3 etape. Cu mult mai multă emoţie aşteaptă "lupii" play-off-ul Europa League.

Dubla manşă din UEL dintre Petrolul şi Dinamo Zagreb se va disputa pe 21 şi 28 august, iar prima manşă este programată la Ploieşti


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro