Joi, 25 aprilie 2024 - 4:04:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Campionii de la CSU Asesoft s-au reunit în Sala "Olimpia" din Ploieşti


12 august 2014

Campionii de CSU Asesoft  Ploieşti s-au reunit şi au efectuat  primul antrenament (în vederea noului sezon competiţional), în Sala “Olimpia” Ploieşti.

În jur de 350 de spectatori au asistat la prima şedinţă de pregătire, a elevilor lui Dado Arnautovic, aceştia antrenându-se cu preparatorului fizic Roland Anzur şi  antrenorul secund Saşa Ocokoljic, fost jucător al ploieştenilor. Dado Arnautovic a lipsit din cauza inundaţilor din Serbia.

„Alb-albaştrii” doresc să câştige toate cele 3 trofee interne puse în joc (campionatul, Cupa României şi Supercupa) şivisează  la o calificare istorică în cea de a doua fază a grupelor din EuroCup.

Cătălin Burlacu, Vlad Negoiţescu, Vlad Dogaru, Andrei Ene şi Adrian Movileanu, Chris Coooper, Michalis Pelekanos, Drăgan Labovic şi Marius Runkauskas au fost primiţi cu aplauze de întreaga asistenţă.

Ceilalţi jucători care au lipsit de la reunire americanii Dee Brown şi Jonte Flowers, vor ajunge miercuri la Ploieşti, iar Szijarto şi Lee vor reveni la echipă după acţiunile de la echipele naţionale.

Reunirea şi antrenamentul s-au încheiat cu o şedinţă de autografe.

Amical cu Olimpiakos Pireu?

Campionii pregătesc un "amical de clasă "... un meci cu una din forţele Europei Olimpiakos Pireu, multiplă câşigătoare a zeci de competiţii interne şi externe. Dacă cele două echipe vor cădea de acord, vom avea parte de cel mai tare meci amical în baschetul masculin românesc.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro