Vineri, 29 martie 2024 - 10:36:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul şi Dinamo Zagreb la antrenamentul oficial pentru partida din Europa League


21 august 2014

Pe stadionul "Ilie Oana" au avut loc antrenamentele oficiale şi conferinţele de presă ale echipelor Petrolul Ploieşti şi Dinamo Zagreb,  cele două acţiuni fiind premergătoare partidei dintre Petrolul Ploieşti şi Dinamo Zagreb care se va disputa în cadrul primei manşe a play-offului Europa League, la Ploieşti.

Jucătorii celor două team-uri au părut destul de relaxaţi la antrenament, ploieştenii făcând glume între ei, iar oaspeţii lăsând antrenamentul deschis presei,  fără a mai fi nevoie ca jurnaliştii să plece după timpul regulamentar de 15 minute, aşa cum se procedează în mod oficial conform UEFA.

Declaraţii conferinţă de presă Petrolul şi Dinamo Zagreb

 

Antrenorul lupilor galbeni a fost destul de relaxat şi zâmbitor la conferinţa de presă. Lucescu  a punctat în primul rând ca echipa sa are nevoie de o concentrare maximă pe toată durata partidei.

” Va fi un meci cu adevărat interesant. Este mai uşor să pregăteşti astfel de meciuri, în compania unui adversar care joacă fotbal, decât împotriva unei formaţii care se baricadează în faţa porţii. Dinamo Zagreb va juca fotbal, are o forţă ofensivă deosebită şi trebuie să fim concentraţi pe tot parcursul meciului. Nu le putem oferi spaţii, pentru că atunci devin agresivi şi profită. Avem calitate şi argumente pentru a face un prim pas important pentru calificare. Oricum, aceasta se va decide la Zagreb, nu la Ploieşti”, a declarat presei tehnicianul gazdelor.

Prezent şi el la conferinţa de presă, fundaşul "lupilor "Sony Mustivar a menţionat că atmosfera din "sânul echipei "este una foarte bună, chiar şi după egalul de pe teren propiu cu Rapid.

Fundaşul a spus spre final că "1-0 este un scor bun ".

Croaţii dau importanţă meciului

Conferinţa de presă a celor de la Dinamo Zagreb a fost şi una plăcută ochiului,  ofiţerul de presă a campioanei Croaţiei fiind o superbă blondă (n.a. Sandra este numele acestea) dar a fost şi interesantă.

Tehnicianul Mamic şi Ivo Pinto au adus laude echipei Petrolul Ploieşti şi au subliniat că pentru Dinamo Zagreb este o partidă care se va decide în Croaţia.

” Ştim ce înseamnă Petrolul de astăzi şi respectăm acest lucru! Şi eu cred că mâine are loc doar o repriză a meciului calificării, iar verdictul se va da la Zagreb. Pentru Dinamo ar fi o tragedie să rateze Europa League! Ar fi prima dată după nouă sezoane în care echipa a jucat mereu în competiţiile continentale. Nici nu ne imagină o eventuală eliminare!”, a declarat tehnicianul oaspeţilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro