Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:47:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gabi Szabo: Premiul Andreei Chiţu pentru argintul de la Mondiale va fi dublat


30 august 2014

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, după o întâlnire cu echipa feminină de judo, că premiul sportivei Andreea Chiţu pentru medalia de argint obţinută la CM din Rusia, de 18.500 de lei, şi ale antrenorilor ei, vor fi dublate.

Gabriela Szabo s-a aflat, vineri, la Cluj-Napoca, pentru a felicita echipa feminină de judo şi pe antrenorii acesteia, Florin Bercean şi Simona Richter, după participarea la Campionatul Mondial din Rusia, la care Andreea Chiţu a cucerit medalia de argint a categoriei 52 de kilograme.

"Îi vom ajuta aşa cum i-am premiat pe toţi sportivii care au câştigat medalii la Mondiale. Astfel, pentru argintul de la Campionatul Mondial se va primi premierea dublată", a declarat Szabo.

Conform legislaţiei în vigoare, Andreea Chiţu ar fi urmat să primească suma de 18.500 de lei, dar aceasta va fi dublată. De asemenea, antrenorul principal, Florin Bercean, poate fi recompensat cu un premiu "cel mult egal cu al sportivului", iar antrenorul secund, Simona Richter, cu 75 la sută din cuantumul premiului primit de antrenorul principal, potrivit legislaţiei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro