Vineri, 29 martie 2024 - 4:30:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul- înfrângere cu ajutorul arbitrului Colţescu


1 septembrie 2014

Petrolul Ploieşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a VI-a Ligii I, în care de la gazde au fost eliminaţi doi jucători

Golul gazdelor a fost marcat de Teixeira '54. Pentru CFR Cluj au înscris Jakolis '39 şi Tade '85.

Arbitrul  Colţescu a favorizat CFR Cluj pe toată durata partidei, refuzând un penalty clar pentru Petrolul. Colţescu i-a eliminat rapid pe Teixeira şi Geraldo, în numai două minute, cu doar câteva minute înainte de finalul partidei

La meci au asistat aproximativ 6.500 de spectatori, între care 12 fani clujeni. În tribună s-a aflat şi tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu.

Înaintea partidei, un grup de suporteri ai Petrolului a cerut să discute cu oficialii clubului despre scoaterea din lot a lui Ovidiu Hoban după ce fotbalistul ar fi avut o altercaţie la Zagreb. Fanii au scandat la meciul cu CFR Cluj numele lui Hoban şi au cerut vehement demisia directorului sportiv Marius Nicolae.

După ce a fost eliminat, în minutul 81, Filipe Teixeira, extrem de nervos, a încercat să sară la arbitru, fiind stăpânit cu greu de Geraldo şi Gerson. După ce a ieşit de pe teren, Teixeira i-a dat tricoul arbitrului de rezervă.

După ce CFR Cluj a marcat al doilea gol, publicul a cerut echipei Petrolul să iasă de pe teren.

În minutul 86, centralul Sebastian Colţescu s-a îndreptat către asistentul Mircea Orbuleţ, care i-a spus că din tribune s-au aruncat obiecte. După ce s-a asigurat că Orbuleţ este în regulă, Colţescu le-a cerut organizatorilor să facă un apel ca publicul să nu mai arunce cu obiecte.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro