Joi, 28 martie 2024 - 8:19:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Răzvan Lucescu vrea titlul, dar se teme şi de Pandurii


13 septembrie 2014

Răzvan Lucescu, antrenorul Petrolului Ploieşti, a vorbit despre meciul pe care ”lupii galbeni” îl vor disputa luni seara la Târgu Jiu, în compania Pandurilor.

Lucescu jr. a vorbit punctual despre toate problemele apărute în ultimul timp la Petrolul.  Tehnicianul ploieştenilor a ţinut mai întâi să dea o veste bună fanilor echipei. Astfel, pentru meciul de luni seară, din lotul ”găzarilor” vor face parte Tamuz, Fanchone şi Mutu, toţi refăcuţi după accidentările din ultima perioadă.

Legat de meciul cu Pandurii, Răzvan Lucescu a admis că partida de luni seară va fi una dificilă, dar a ţinut să precizeze că nu se teme de echipa gorjeană

La meciul de la Târgu Jiu, uruguayenii Pastorini şi Gallegos nu vor fi titulari, dar vor prinde, probabil, banca de rezerve.  Cât despre mijlocaşul central Ioan Filip, ultimul transfer realizat de Petrolul, Lucescu  a destăinuit că fostul ”oţelar” s-a antrenat azi cu echipa.

Petroliştii nu se vor putea baza în meciul cu Pandurii pe serviicile lui Albin, Teixeira şi Geraldo. Uruguayanul s-a accidentat în meciul cu CFR Cluj, iar ultimii doi au fost eliminaţi în aceeaşi partidă de la Ploieşti. De asemenea, prezenţa lui Pecanha în poarta ”lupilor” este pusă sub semnul întrebării.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro