Joi, 25 aprilie 2024 - 1:44:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cantonament dur pentru petrolişti


9 octombrie 2014

Antrenorul Gheorghe Mulţescu vrea să profite din plin de pauza din Liga 1 şi a programat în această săptămână un stagiu centralizat de pregătire la Ploieşti, care se va încheia sâmbătă, odată cu jocul-şcoală contra Viitorului.

După victoria cu Gaz Metan Mediaş, galben-albaştrii au primit două zile libere din partea staff-ului tehnic, însă de mâine se vor întoarce la pregătiri, urmând să intre în cantonament, cu un program strict, până la finele săptămânii. Începând de marţi, timp de 3 zile, lupii vor avea câte două antrenamente pe zi, cele mai multe dintre ele la baza de la Crângul lui Bot, vineri fiind stabilită o singură sesiune, după-amiază, iar sâmbătă dimineaţă se va disputa testul cu Viitorul.

”Abia am aşteptat această perioadă pentru a avea timp să corectăm deficienţele cu care ne-am confruntat până acum. Vor fi zile cu două antrenamente, ştiu că băieţilor le va fi greu, dar vreau din partea lor seriozitate şi implicare. Pentru unii dintre ei va fi o bună ocazie să îmi demonstreze că merită să joace mai mult şi că mă pot baza pe aportul lor în orice moment”, a declarat Mulţescu, tehnicianul fiind convins că acumulările din această săptămână vor da un alt tonus echipei şi o vor ajuta să se menţină la parametrii fizici corespunzători până la finele anului.

Cu Rapid Suceava se joacă la Botoşani

Programat, în primă fază, la data de 29 octombrie la Iaşi, meciul din optimile Cupei României Timişoreana dintre Rapid CFR Suceava şi Petrolul nu se va mai disputa în Copou. Organizatorii şi televiziunea care va transmite jocul au decis ca întâlnirea să aibă loc joi, 30 octombrie, de la ora 18.30, pe stadionul ”Municipal” din Botoşani, o arenă de 8.500 de locuri, dotată recent şi cu instalaţie de nocturnă.

Trei lupi la echipele naţionale

În această pauză competiţională, trei dintre internaţionalii Petrolului vor răspunde convocărilor primite din partea primelor reprezentative de care aparţin. Toto Tamuz va merge la naţionala Israelului pentru meciurile Grupei B din preliminariile EURO 2016, cu Cipru si Andorra, în timp ce Gevaro Nepomuceno va participa cu naţionala Curacao la un turneu în Guadelupa. Jean-Sony Alcenat şi Soni Mustivar au fost rechemaţi şi ei la reprezentativa statului Haiti pentru două jocuri din ”Caraibbean Cup”, însă mijlocaşul central nu va putea da curs acestei convocări, fiind accidentat, şi va rămâne să se recupereze la Ploieşti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro