Joi, 25 aprilie 2024 - 5:23:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dinamo - Petrolul Ploieşti, scor 0-0, în Liga I


1 decembrie 2014

 Dinamo a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Petrolul Ploieşti, contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

"Cîinii" au avut prima ocazie după o bîlbîială în apărarea "găzarilor" în minutul 16, dar şutul din 9 metri al lui Bilinski a fost slab.

Cea mai mare şansă de gol a primei părţi a avut-o Albin, care a trimis la colţul lung, dar Marc s-a întins şi a deviat cu vîrfurile degetelor mingea în bară.
Repriza secundă l-a avut în prim plan pe portarul oaspeţilor Pecanha, care a reuşit să apere într-un duel unu la unu cu Alexe, după care, în minutul 72, a respins în corner un şut al lui Elton.

Astfel, Petrolul a ajuns la 7 meciuri consecutive în care n-a primit gol. Ultima dată cînd apărarea "găzarilor" a fost penetrată s-a întîmplat în partida cîştigată cu Viitorul din etapa a 9-a, scor 1-3, Daminuţă fiind cel care a înscris.

Dinamo Bucureşti: Marc - Bărboianu, Nedelcearu, Cordoş, S. Filip - Boubacar, Elton (Rotariu '82) - C. Matei (Gavrilă '90), M. Alexe, V. Lazăr - Bilinski (Şerban '66). Antrenor: Ionel Dănciulescu.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Ipsa, Satli, Beţa - De Lucas, I. Filip, Teixeira (Peteleu '90+2) - Astafei (Nepomuceno '70), Tamuz, Albin (Pastorini '88). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Cartonaş galben: Alcenat '82.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro