Marţi, 23 aprilie 2024 - 7:07:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Clubul Parma va fi vândut unui consorţiu ruso-cipriot


8 decembrie 2014

Clubul italian de fotbal Parma este pe punctul de a fi vândut unui consorţiu ruso-cipriot, a anunţat administratorul-delegat al grupării din regiunea Emilia-Romagna, Pietro Leonardi.

"Preşedintele clubului (Tommaso Ghirardi) ne-a informat că negocierile s-au intensificat. Preşedintele Ghirardi lucrează de câteva săptămâni la această tranzacţie, iar acum ne-a spus că lucrurile s-au precipitat în ultimele ore. Am aflată că un nou vicepreşedinte se va ocupa de ultimele detalii, aşa că tranzacţia poate deveni oficială", a declarat Leonardi pentru televiziunea italiană, duminică, înaintea meciului de campionat cu Lazio (1-2).

Conform cotidianului Gazzetta dello Sport, valoarea operaţiunii se ridică la 7-8 milioane euro, cumpărătorul urmând să-şi asume însă şi datoriile clubului, tranzacţia urmând să fie oficializată în cursul acestei săptămâni.

Thomaso Ghirardi a preluat-o pe Parma în ianuarie 2007, însă nu a putut să evite retrogradarea grupării 'gialloblu' în Serie B, pentru prima oară în 18 ani. Parma a revenit în elita fotbalului italian în 2009, iar în sezonul trecut s-a clasat pe un impresionant loc 6, sub conducerea fostului selecţioner italian Roberto Donadoni, însă nu a putut participa în UEFA Europa League din cauza datoriilor neachitate.

Dacă tranzacţia se va confirma, Parma va deveni al treilea club italian cu patronat străin, după AS Roma şi Inter Milano.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro