Joi, 28 martie 2024 - 3:21:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Halep şi Begu s-au calificat în optimile Australian Open


23 ianuarie 2015

Irina Begu s-a calificat în premieră în optimile de finală de la Australian Open, după ce a învins-o pe Carina Witthoeft, scor 6-4, 6-4.  Begu a dominat primul set, în care a reuşit trei breakuri, oferind o nouă demonstraţie de tenis spectacol, la o viteză peste medie.

Setul secund a fost ceva mai echilibrat, Begu a punctat excelent pe final şi a reuşit să obţină o calificare istorică. Pentru accederea în optimile de finală, Irina Begu va primi 240 de puncte WTA şi are şanse să intre în top 30 mondial.

În optimi, Irina Begu o va întâlni pe canadianca Eugenie Bouchard, a şaptea favorită a întrecerii de la Antipozi.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificându-se în optimile de finală ale Australian Open.

Simona Halep a mai făcut un pas spre fazele superioare ale turneului de la Australian Open. Românca a trecut în două seturi, scor 6 - 4, 7 - 5, de americanca Bethanie Mattek-Sands şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului australian.

După un prim set câştigat de Halep la 4, actul al doilea a fost foarte disputat: Simona a condus cu 4-1 şi 5-2 la game-uri, dar Mattek-Sands a revenit şi a egalat la 5. În cele din urmă, Simona Halep s-a impus cu 7-5.

În optimi Halep va juca cu belgianca Yanina Wickmayer (locul 80)

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro