Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 10:39:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Victorie uriaşă a Simonei Halep


25 ianuarie 2015

Simona Halep a învins-o în această dimineaţă pe belgianca Yanina Wickmayer, una dintre surprizele turneului de la Australian Open, scor 6-4, 6-2.

Chiar dacă nu mai câştigase în precedentele 3 întâlniri cu Wickmayer, Halep nu a simţit nicio presiune de această dată şi a jucat la fel de bine ca în primele tururi de la Melbourne.Cu un joc solid şi puţine greşeli neforţate, a treia jucătoare a lumii a preluat rapid controlul partidei şi s-a desprins în primul set, scor 4-1. Belgianca a avut o singură tresărire când s-a apropiat la 4-3, dar Halep a apăsat din nou pe acceleraţie şi şi-a asigurat manşa cu 6-4.

Simona Halep s-a calificat din nou în sferturi, la fel ca anul trecut. De această dată va evolua împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, a 11-a jucătoare a lumii. Acum ştie şi la ce să se aştepte, spre deosebire de anul trecut când ajungea pentru prima oară în această fază la un turneu de Mare Şlem.

Calificarea în sferturile de finală de la Australian Open îi asigură şi menţinerea pe locul 3 în clasamentul WTA. Simona ar fi fost depăşită de Petra Kvitova dacă ar fi pierdut împotriva lui Wickmayer.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro